ecolit hocl

DOBRO DOŠLI U NAŠ KONSALTING KUTAK


STRUČNE I SAVETODAVNE USLUGE


Pomažemo kupcima prilikom izbora ecolit HOCl proizvoda i u slučaju potrebe za specifičnim proizvodno - tehnološkim zahtevima, nudimo najbolje rešenje.


SANIRANJE MIKROBIOLOŠKIH ONEČIŠĆENJA

Probleme sa specifičnim sojevima mikroorganizama i biofilmom koji se pojavljuju u okviru proizvodno-tehnoloških procesnih sistema, pogotovo u prehrambenoj industriji, a koji se inače teško uklanjaju upotrebom konvencionalnih hemijskih sredstava, u mogućnosti smo da bezbedno, brzo i efikasno saniramo. Ovu vrstu stručne usluge nudimo na celoj teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.


ZASTUPANJE I PRODAJA ENVIROLYTE® GENERATORA


U svojstvu autorizovanog partnera kompanije ENVIROLYTE Industries International Ltd. za teritoriju Republike Srbije, u mogućnosti smo da za specifične potrebe u različitim oblastima privrede i industrije, ponudimo patentirane ENVIROLYTE® generatore za potrebe „on spot“ održavanja visokog stepena higijene i prevenciju od mikrobioloških zagađenja na stočarskim i živinarskim farmama, kao i za tretiranje procesnih linija, opreme i uređaja u industrijskim proizvodno - prerađivačkim pogonima, a kao što su: mlekare, klanice, proizvodnja i prerada voća i povrća, pogoni za flaširanje pijaće vode, sokova i bezalkoholnih napitaka, pivare i vinarije. U ponudi takođe imamo i ENVIROLYTE ECO® jonizatore vode koji su pored komercijalne primene predviđeni i za upotrebu u okviru stambenih objekata i privatnih domaćinstava.


ELA - 1200 generator